Ugg Çocuk Botları

31 Ekim 2009 Cumartesi |

Avusrtralya göçmeni Ugg ülkemizde tam gaz trend durumda devam ediyor ; yani artık ayağında Ugg bot olmayan bayan görmek zor gerçekten.

Ugg botlar , o kadar çok sevildi ki ; ben bile Moda'yı ve Trend'i yakından takip eden birisi olarak bu duruma şaştım kaldım
.

Ugg botları hep yetişkinlerin ayağında görüyoruz e tabiki Ugg botların birde çocuklar için tasarlanmış özel koleksiyonları var ; hemde çok şık modeller mevcut ben bazılarını seçtim aşağıda gördüğünüz üzere , umarım beğenirsiniz.

Ugg çocuk koleksiyonunda yer alan bu botların yurt dışı fiyatları 110$ ile 120$ arasında değişmektedir.




" Ugg Çocuk Botları "





Adidas ile güçlerini birleştiren Puma her sene olduğu gibi bu sezonda süper ürünler ile karşımızda tabki konumuz cocuk modası olduğu için biz Puma çocuk ayakkabılarına bakacağız kız ve erkek çocukları için çok şık ve rahat ayakkabıları Puma koleksiyonlarında bulabilirsiniz.













Nike ; ABD merkezli ve dünyanın önde gelen spor kıyafet , spor ayakkabı ve spor akesuarları tasarımcısı ve pazarlayıcısı markadır.

Nike ' ın ürün yelpazesi oldukça geniş yani burda saysak bitiremiyiz gerçekten 7'den 70'e her yaşa her tarza hitap eden ürünlerini bulmak mümkün ; şimdi biz Nike çocuk koleksiyonundan daha doğrusu Nike kız çocuk koleksiyonundan saat modelerini göreceğiz.




Dünyanın en büyük en tanınan spor giyim markalarından birisi olan Adidas her yaşa hitap eden koleksiyonları ile çok seviliyor.

Çocuklar ve bebekler için ayakkabılar mutlaka gerekli ve bu ayakkabıları seçerken şık ve güzel olsun istiyorsak Adidas ayakkabı koleksiyonuna mutlaka bakmalıyız ; aşağıdaki resimlerdede gördüğünüz üzere Adidas çocuk ve bebekleriniz için süper ayakkabılar tasarlamış bu modeller Adidas'ın 0-10 yaş aralığındaki çocuklara özel ayakkabıları bunuda belirteyim.

Çocuk koleksiyonunda yer alan bu ayakkabıların yurt dışı fiyatı 28$ ile 40$ arasında model tercihinize göre değişmektedir.


Not : resimleri büyük halde görme için üzerine bir kez tıklamanız yeterli olacaktır.













Hakkımızda

|



Çocukmodasi.com 2009 senesinde ; çocukların ve bebeklerin dünyasına yapacağı haberler ile katkı sağlamayı hedefleyen, bir ekip tarafından kurulmuştur.

Misyonumuz ; çocuklara ve bebeklere hizmet sunan firmaların; ürünlerini tanıtması ve firmaları hakkında bilgi vermesidir yani hizmeti sunan ile hizmeti alanı doğru yerde buluşturmak.

Cocukmodasi.com'da sunulan haberler tüketicilerin karar verme aşamasına giden davranışları etkilediğinden; doğru adımlar ile pozitif sonuçlar elde edilmesi kaçınılmaz olacaktır.


Cocukmodasi.com , ekibi .
www.cocukmodasi.com
cocukmodasi@gmail.com

Çocuk koleksiyonlarına ayrıntılı bir şekilde yer veren markalardan biri olan Benetton 2010 sezonu sonbahar - kış koleksiyonunda erkek çocuklar için çok şık ürünler tasarlamış ; montlar , kaşkollar , kazaklar , pantolonlar ve bir çok güzel ürün Benetton yeni sezon erkek çocuk koleksiyonlarında anne - babaları ve çocukları bekliyor.

Bu koleksiyon 6-12 yaş arası çocuklar için tasarlanmış ama tabi yaş aralığı ve çocukların gelişim sürecine göre diğer yaşlardaki çocuklar içinde giyilebilir bir koleksiyon bence.