Haydi Oynayalım
Kinder Gezielt Fördern
Cornelia Nitsch, Gerald Hüther
Optimist Yayın Dağıtım

Etiket Fiyatı
34.50 TL

Tür
Anne-Baba Kitapları
Çocuk Gelişimi
Hobi - Oyun
Etkinlik Kitabı
Çocuk Eğitimi

Türkçe ,237 sayfa , Ciltli , 16x22.5, Karton Kapak 1.Hamur
ISBN:978-9944-186-75-9
Çevirmen : Gül Kızılca Yürür


Arka Kapak Yazısı
Haydi Oynayalım


  • Günümüzde çoğu anne baba çocuklarını geleceğe hazırlamak için, gelişimlerini bilinçli bir şekilde desteklemek istiyor.
  • Bu rehber kitap 1 ile 7 yaş arasındaki çocukların belirleyici nitelikteki yetenek alanlarında nasıl bir gelişim çizgisi izlediğini açıklıyor.
  • Kitaptaki oyun önerileriyle, çocuğunuzun çeşitli yetenek alanlarındaki gelişimini belli hedefler doğrultusunda ve ailece eğlenerek destekleyebilirsiniz.
  • Çocuğunuz için doğru oyunlar: Hangi oyunlarla hangi yetenekleri geliştirebileceğinizi bir bakışta gösteren tablolar.
  • Ayrıca: Çocuğunuz için faydalı oyuncaklar.

Çocuklara Karne Hediyesi Kitaplar
Karne Heyecanı Deposite’de Yaşanır!!

Deposite Outlet AVM, karne gününde başarılı öğrencileri ödüllendirecek.

Deposite Outlet AVM, karne gününde takdir belgesini getirecek ilk 1000 ilköğretim öğrencisine Deposite’de yer alan Akın Kitabevi Standı’ndan birbirinden değerli klasik kitapları hediye edecek.

FLATOFİS’TE ÇOCUKLAR İÇİN BİLİM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Flatofis Çarşı Türkiye Bilim Merkezleri Vakfı ile çocuklar için “bilim şenliği” düzenleyecek.

Flatofis Çarşı, çocuklar için düzenlenecek Bilim Şenliği ile adeta bir laboratuara dönüşecek. Geniş kitleleri bilimin eğlenceli yüzü ile tanıştırarak, bilimsel düşünceyi aşılamak amacıyla düzenlenen Bilim Şenliği’nde birbirinden farklı ve eğlenceli deney üniteleri bulunacak. Bilim Şenliği 8–9-10 Ocak tarihlerinde Flatofis Çarşı’da minik mucitleri bekleyecek.

Çocukların merak duygusunu uyararak temel ve sosyal bilimler, uygulamalı bilimlere öğrenme şevki, keşfetme mutluluğu ve deney yapma heyecanı veren bir ortam sunmayı hedefleyen Bilim Şenliği’nde momentum transferi, karadelik, jiroskop, lisajous şekiller, ters gözlük, sıvı azot deney ünitelerinin yanı sıra, zeka oyunları, ben miyim sen misin, aynaya bakarak yazma gibi deney oyunları da yer alacak.

Çocuklar İçin Ücretsiz Oyunlar, Animasyon Gösterileri

Bilim Şenliğine ek olarak Flatofis’te tüm hafta boyunca ücretsiz aktivitelerde yer alacak. Pasadoble dans gösterileri, sosis balon, pandomim hafta boyunca çocuklar için olacak. Tüm ücretsiz aktiviteler 6-10 Ocak tarihleri arasında Flatofis’te yer alacak.

Büyükler İçin Ücretsiz Konser

Flatofis’te küçüklerin yanı sıra büyükler de eğlenecek. Her Cuma günü düzenlenen ücretsiz Cuma konseri 8 Ocak Cuma günü Flatofis’te yankılanacak.

Trend kelimesine Moda üzerinden indiğimizde bizi asıl ilgilendiren konuya varıyoruz yani Moda Trendleri . Ve her senenin bir trend'i olduğunuu düşünür isek 2010 Moda Trendleri diye bir başlığa varacağız .

Bir çok Moda Bloğunda 2010 Moda Trendleri hakkında onlarca habere ulaşmanız mümkün .


Modavetrend.com ; en güncel moda haberlerine ve en son trendlere ulaşabileceğiniz bir moda bloğu .

Çocuk Şortları Şort Modelleri

22 Ocak 2010 Cuma |

Yaz aylarında sıcakdan bunaldığımızda rahat rahat dolaşmamızı sağlayan şort modelleri , Gap çocuk koleksiyonundan , kız çocukları için rengarenk yeni sezon şortlar.



" Çocuk Şortları Şort Modelleri "






Yaz aylarında kapriler vazgeçilmez kıyafetlerimizden bir tanesidir , Gap çocuk koleksiyonundan kız çocukları için kapri modelleri.

Gap çocuk koleksiyonunda yer alan bu kaprilerin fiyatları 20$ ile 30$ arasında değişmektedir.







Online Giyim Mağazası Modapasaji.com

4 Ocak 2010 Pazartesi |

www.modapasaji.com Online Alışveriş

Online giyim alışverişi yapmak istediğinizde uğyarabileceğiniz alışveriş sitelerinden bir tanesi www.Modapasaji.com .


" Trend'i takip edenlerin online giyim mağazası " sloganı ile yeni sezon bir çok kıyafeti ve tabi ki , trend 'de olan ürünleri uygun fiyatlara , kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı ile Modapasaji.com'da bulmanız mümkün.

Lcw Bebek Koleksiyonu

3 Ocak 2010 Pazar |

Lcw koleksiyonlarından bebekler için çok şık tasarımlar . Lcw yetişkinler kadar bebek ve çocuk koleksiyonlarınada özen gösteriyor gerçketen çok sevimli ve her keseye uygun kıyafetler bulmak mümkün.

Lcw bebek ; etekleri , gömlekleri , pantolonları , kıyafetleri , elbiseleri ve sayabileceğimiz bir çok başlık altında Lcw mağazalarında , Bebek kategorisinde sizleri bekliyor.