Adidas 2010 Çocuk

16 Şubat 2010 Salı |

Adidas’ın Disney Karakterlerine Yer Verdiği Sezonun En Dikkat Çeken Çocuk Koleksiyonu Hazır

adidas ve Disney, Adidas Çocuk Koleksiyonu’nun en beğenilen ürünlerini, Disney’in sevilen karakterleri Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Donald Duck ve Daisy Duck tasarımları ile süsleyerek çocuklar için yepyeni bir koleksiyon sunuyor. Ayakkabı, tekstil ve aksesuar ürünlerinden oluşan koleksiyon, tüm adidas mağazalarında hem küçüklerin hem de annelerinin beğenisine sunuluyor.



Disney’in sihirli etkisi adidas Çocuk Koleksiyonu’nu; t-shirt ve pantolonların üzerindeki Mickey Mouse düğmeleri ve yine Mickey Mouse’lu fermuar detaylı sweatshirtler ile zenginleştiriyor.



Erkek çocuk tekstil ürünlerinde Mickey Mouse, kız çocuk tekstil ürünlerinde ise Minnie Mouse karakteri kullanılırken, tekerlekli çantalar, Minnie ve Mickey Mouse karakterlerinin yer aldığı şapkalar ve pamuklu çoraplar kıyafetlerin tamamlayıcısı oluyor.



adidas’ın klasik üç bant tasarımının yanı sıra, Disney Koleksiyonu; parlak renkli karakter baskıları, gümüş renkli ayakkabı bağcıkları gibi sıradışı detaylar ile öne çıkıyor. Kız çocukları için; gül rengi ve metalik, erkek çocukları için ise beyaz ve teal mavisi renkteki Disney Street Run ayakkabı, bu sezon çocukların gözdesi olmaya aday. Üzerinde yer alan Mickey ve Minnie Mouse’un 3D tasarımı, ayakkabıyı koleksiyonun en dikkat çeken ürünü haline getiriyor. En önemli ayrıntı ise; ayakkabının tabanındaki Disney logosu ile yeniden yorumlanan adidas logosu olarak göze çarpıyor.



adidas Disney Koleksiyonu’ndaki tamamı çocuklar için tasarlanan ayakkabı ve tekstil ürünleri ile aksesuarlar tüm adidas mağazalarında Şubat ayından itibaren Disney hayranı çocukların ve ailelerinin beğenisine sunuluyor.

Bebek ve Hijyen

15 Şubat 2010 Pazartesi |


Bebeğinizin hassas cildi için özel olarak tasarlanmış mikrosünger doku...
Pratik ve hijyenik çözümler sunan Fresh’n Soft yeni piyasaya sunduğu ürünü Wety ile bebeğinizin hassas cildine özel yoğun ve nazik bir temizlik sağlar. Bebek bezinin ciltte oluşturduğu kızarıklık ve tahrişi engelleyerek hücrelerin yenilenmesine yardımcı olur.



Fresh’n Soft Wety, Islak havlusu bebeğinizin ilk dönemlerinden itibaren rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün. Pamuksu dokusu bebeğinizin cildini tahriş etmez, içeriğindeki krem sayesinde cildinin hep yumuşak kalmasını sağlar.

Fiyatı: 3 TL

Bebek Oyuncakları

14 Şubat 2010 Pazar |


Chicco Ergo Gym Serisi

Chicco’nun ergonomik uzmanlarının işbirliği ile geliştirdiği Ergo Gym Serisi bebeğin fiziksel yapısını geliştiren özel ürünler sunuyor.


Chicco’nun ergonomik uzmanlarının işbirliği ile geliştirdiği bir projenin ürünü olan Ergo Gym Serisi, bebeğin fizyolojik yapısına önem veren, bebeğin fiziksel yapısını ve çevresindeki nesnelerle etkileşimini geliştiren özel ürünler sunmaktadır.



Chicco Egzersiz Oyuncakları İlk Adımlar
Modern ergonomik ayarlama sistemi sayesinde, oyuncağı çocuğun fiziksel yapısına ve hareket yeteneklerine uyarlamak, çocuğun duruşunun her zaman doğal ve doğru olmasına destek vermek, aynı zamanda görsel ve işitsel uyarıcılara kolayca tepki vermesini sağlamak mümkün olmaktadır.

Ergo Gym Bebek Egzersiz Oyuncağı
Chicco Egzersiz Oyuncağı, ayarlanabilir yapısı sayesinde bebeğin fiziksel yapısını dikkate alarak, büyüme aşamalarına göre 4 farklı oyun pozisyonu sunmaktadır. Ayrıntılı ayarlanma sistemi sayesinde, ürünle farklı konfigürasyonlar yapılara bebeğin fizyolojik gelişimini destekler.



• Doğumdan itibaren, egzersiz ünitesi ile bebek dolgulu zemin üzerinde sırt üstü yatar, panele tutturulmuş 2 çıngırağa dokunarak ışıkları ve melodileri çalıştırır.

• 4 aydan itibaren bebek koltuğu, bebek için rahat bir destek oluşturur. Bebek ayağını hareket ettirerek panele tutturulmuş sallanan 2 nesneye ulaşabilir ve melodileri ve ışıkları çalıştırabilir.

• 6 aydan itibaren aktivite şiltesi sayesinde bebek eğimli pozisyonda yatar, panel üzerindeki aktivitelere ulaşmak için kollarını hareket ettirir.

• 9 aydan itibaren masa ve panel şeklinde kullanılan oyuncak ile yumuşak dolgulu zemine oturan bebek, elektronik panelle eğlenceli oyunlar oynar.

Ergo Gym Bebek İçin Yürüme Oyuncağı
Chicco Bebek İçin Yürüme Oyuncağı, çocuğun ilk adımlarını güvenle atmasına yardımcı olur. Ergonomik ayarlama sistemi sayesinde, çocukların fiziksel yapılarının farklarına göre ayarlanabilen 6 farklı pozisyonda kullanılabilir ve duruşlarının her zaman doğal ve doğru olmasını sağlar. Çocuk adım attıkça ışıklar yanar ve melodiler çalar. Yürüme hızına göre ışıklar artar, melodinin ritmi hızlanır veya yavaşlar.



İngiliz'lerin efsane markası Burberry yetişkinlere sunduğu şık ve etkileyici kıyafetleri kadar çocuklar için birbiriden güzel ürünler ile dolu bir koleksiyon hazırlamış .


Burberry çocuk koleksiyonundan bazı modelleri seçtim , umarım beğenirsiniz . Ben inceledim gerçekten etkilendim yani Burberry tecrübe ve kalitesi çocuk koleksiyonlarıda bile rahatlık ile hissediliyor.





" Buberry Çocuk Giyim 2010 İlkbahar-Yaz "





Bilet fiyatları 16,00 TL
mekan : Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi

02/02/10 13:00 Şirin At Titi
02/02/10 15:00 Vızvız Arı Bazi

tarih : 04.02.2010 13:00:00 - 05.02.2010 15:00:00
mekan : Halis Kurtça Kültür Merkezi

ŞİRİN AT TİTİ

Şirin At Titi arkadaşları köpekçik ve peksimet ile kraliçenin sarayında mutlu bir yaşam sürmektedir. Bir gün iki hırsız Şirin At Titi’yi gizlice kaçırırlar. Ağır işlerde çalıştırıp ona kötü davranırlar. Kraliçe atını her yerde aratır. Peksimet ve köpekçik onu her yerde ararlar. Şirin At Titi ve arkadaşlarının hırsızlara karşı mücadelesi komik bir dille anlatılmaktadır. Oyunumuzda yalan söylemenin büyük felaketlere yol açacağı anlatılmaktadır. Arkadaşlık duygusunun önemi vurgulamaktadır. Ayrıca çalışarak başarmanın önemi anlatılmaktadır.

Oyunumuzda 11 adet şarkı bulunmaktadır ve bu şarkıların her birine koreografi uygulanmıştır.
Oyunumuz 6 oyuncu ve 2 teknik elemanla oynanmaktadır ve oyun süremiz 1 saattir.


MERAKLI PENGUENLER


Buz dağlarında kaybolan arkadaşlarını arayan penguenlerin öyküsü komik bir dille anlatılmaktadır.


Oyunumuzda 11 şarkı bulunmaktadır ve tüm şarkılarımıza koreografi uygulanmıştır. Oyunumuzda 7 oyuncu ve 2 teknik bulunmaktadır. Oyunumuz 1 saat sürmektedir.
Oyunda doğal dengenin korunması ve çevre bilincinin geliştirilmesi ana mesajlar olarak verilmektedir.

Oyunda her çocuğumuza oyunumuzun müzik CD sini hediye ediyoruz.

MİNİK DEV

Annesi ve babası ile birlikte tepelerdeki evlerinde yaşayan minik dev artık yeterince büyüdüğünü düşünmektedir. Yeni yerler görmek ve arkadaşlar tanıyabilmek için gizlice şehre, insanların yanına gider.

Şehirdeki insanlarla olan ilişkileri ve başından geçen maceralar komik bir dille anlatılmaktadır.

Oyunumuzda arkadaşlığın ve paylaşmanın önemi ana mesaj olarak anlatılmaktadır. Çevrenin korunmasının önemi yine ana mesajlarımızdandır.

Oyunumuzda 19 adet şarkı bulunmaktadır. Her şarkıya koreografi uygulanmıştır. Oyunumuz 8 oyuncu ve 3 teknik çalışan ile sahnelenmektedir. Oyunumuz 60-65 dakika sürmektedir.

Çocuklar için eğlence kaynağı olan ürünelrden bri tanesi kostümler. Marks and Spencer koleksiyonundan çocuklar için ; kardan adam , noel baba ve bir çok sevimli kostümleri.





Intersport, sömestre tatilinde kayak merkezlerini tercih eden minikler için kayak ayakabıları, snowboard ve bağlamalarda, tatil süresince yüzde 30 indirim avantajı sağlıyor.

Yoğun geçen sınav ve ödev maratonunun ardından sömestre tatili ile soluklanacak olan minik öğrencileri, bu aradan yararlanarak kış sporları ile kendilerini geliştirebilmeleri için güzel bir fırsat bekliyor.



Sporda dünya markalarını tek çatı altında sunan Intersport, Elan, Tecno Pro, Nordica, Salomon ve Atomic’in çocuklara yönelik kayak malzemelerinde yüzde 30 indirim avantajı sunuyor. Intersport’un yarıyıl indirimi, çocuklar için ayakkabı, bağlama ve kayağın yanı sıra Elan ve Crazy Creek markalı snowboardlarda da geçerlilik taşıyor.

Intersport’un Türkiye genelinde hizmet verdiği 23 mağazasında kayak malzemelerinin yanı sıra tekstil ürünlerine de yer veriliyor. Çocukların en sevdikleri çizgi film kahramanlarını kayak montlarına ve pantolonlarına taşıyan ürünler, minik kayakçılardan ilgi görüyor. Çocukların renkli dünyasını yansıtan tekstil ürünlerinde nefes alan ve bol kesimli modellere yer veriliyor. Fosforlu detayların yer verildiği koleksiyon, çocukları kaybolma riskine karşın daha görünür kılarken, karın beyaz örtüsüne de renk getiriyor. Intersport mağazalarında, kayak tekstil ürünleri arasında ise Daysee, O’Neill, Spider, Mc Kinley markaları yer alıyor.
bilgi için: ülkü erdem
departman medya iletişim/ 216 482 22 33
intersport@departmanmedya.com