Küçük yüzücüler büyükleri imrendirecek özel bir koleksiyona kavuşuyor.
ARENA’nın Mattel ile yaptığı lisans anlaşması doğrultusunda hazırladığı Barbie ve Hot Wheels Koleksiyonları ile çocuklar bu kış sudan çıkmak istemeyecek.

Çocukların fiziksel gelişimi için en önemli sporlardan olan yüzme, Barbie ve Hot Wheels ile daha keyifli oluyor. Mattel ile lisans anlaşması yapan ARENA, yarattığı yeniliklerle elli yıldır zirvede yer alan Barbie ve hız, güç, performans simgesi olan Hot Wheels arabalarını küçük yüzücülerle buluşturuyor.
ARENA, klora karşı dayanıklı, yüksek esneklik sağlayan ve suda maksimum rahatlık hissi veren yumuşak kumaşları ile küçük yüzücülerin havuz maceralarını Barbie ve Hot Wheels Koleksiyonu ile renklendiriyor. Çocuklar kendilerine özel hazırlanan koleksiyon ile yüzmeyi daha çok severken, fiziksel gelişimleri için de büyük kulaçlar atacak.

3-10 yaş arasındaki çocuklar için hazırlanan ARENA Barbie ve Hot Wheels Koleksiyonu’nda yüzücü mayosu, havlu, terlik, yüzücü gözlüğü, bone ve çanta yer alıyor. ARENA Barbie ve Hot Wheels Koleksiyonu’nda yer alan ürünler tüm Sportive, Boyner Jr, Intersport ve Armağan Oyuncak Mağazaları’nda çocukların beğenisine sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi için:
Haber Atölyesi / Zübeyde Turgut / 0216 463 07 92 / 0533 953 78 57

0 yorum:

Yorum Gönder