Çocuklar için oto koltuksuz araba

Otomobil keyfi seven çocuklar Joker sayesinde arabadan inmek istemeyecek...




Haziran 2010 tarihi itibari ile trafik yönetmeliğine göre uygulamaya başlayacak olan "Otomobillerde çocuklar için güvenlik koltuklarının yasal zorunluluk haline getiriliyor" kanunu sebebi ile çocuklarımızın güvenliği konusunda önemli bir adım atmış oluyoruz.
Bugüne kadar otomobillerde çocuklar için güvenlik koltuklarının yasal zorunluluk olmadığı Türkiye'de ne yazık ki her yıl trafik kazalarında ölen çocukların oranı yüzde 46'yı buluyor. Türkiye, bu oranla çocuk koltuğunun 1993 yılından beri yasalarla zorunlu tutulduğu Avrupa'yı 20'ye katlar durumda.
Önümüzdeki yıl içerisinde yasal zorunlulukla her otomobilde olması zorunlu hale getirilen çocuk koltuklarının birbirinden konforlu modellerini çok özel fiyatlarla satışa sunan Joker , hem çocuklarımızın hayatını trafikte hiçe sayma hususunda üzerine düşeni yapıyor, hem de çocukların otomobil keyfine renk katıyor.
Rahatına düşkün bebeklerin ve ailelerin vazgeçemediği marka olan Joker de 11 yaşa kadar tasarlanan Bebe Confort ve diğer seçkin marka araba koltukları çok özel fiyatlarla satışa sunuluyor.


0 yorum:

Yorum Gönder