Adidas 2010 Çocuk

16 Şubat 2010 Salı |

Adidas’ın Disney Karakterlerine Yer Verdiği Sezonun En Dikkat Çeken Çocuk Koleksiyonu Hazır

adidas ve Disney, Adidas Çocuk Koleksiyonu’nun en beğenilen ürünlerini, Disney’in sevilen karakterleri Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Donald Duck ve Daisy Duck tasarımları ile süsleyerek çocuklar için yepyeni bir koleksiyon sunuyor. Ayakkabı, tekstil ve aksesuar ürünlerinden oluşan koleksiyon, tüm adidas mağazalarında hem küçüklerin hem de annelerinin beğenisine sunuluyor.



Disney’in sihirli etkisi adidas Çocuk Koleksiyonu’nu; t-shirt ve pantolonların üzerindeki Mickey Mouse düğmeleri ve yine Mickey Mouse’lu fermuar detaylı sweatshirtler ile zenginleştiriyor.



Erkek çocuk tekstil ürünlerinde Mickey Mouse, kız çocuk tekstil ürünlerinde ise Minnie Mouse karakteri kullanılırken, tekerlekli çantalar, Minnie ve Mickey Mouse karakterlerinin yer aldığı şapkalar ve pamuklu çoraplar kıyafetlerin tamamlayıcısı oluyor.



adidas’ın klasik üç bant tasarımının yanı sıra, Disney Koleksiyonu; parlak renkli karakter baskıları, gümüş renkli ayakkabı bağcıkları gibi sıradışı detaylar ile öne çıkıyor. Kız çocukları için; gül rengi ve metalik, erkek çocukları için ise beyaz ve teal mavisi renkteki Disney Street Run ayakkabı, bu sezon çocukların gözdesi olmaya aday. Üzerinde yer alan Mickey ve Minnie Mouse’un 3D tasarımı, ayakkabıyı koleksiyonun en dikkat çeken ürünü haline getiriyor. En önemli ayrıntı ise; ayakkabının tabanındaki Disney logosu ile yeniden yorumlanan adidas logosu olarak göze çarpıyor.



adidas Disney Koleksiyonu’ndaki tamamı çocuklar için tasarlanan ayakkabı ve tekstil ürünleri ile aksesuarlar tüm adidas mağazalarında Şubat ayından itibaren Disney hayranı çocukların ve ailelerinin beğenisine sunuluyor.

0 yorum:

Yorum Gönder