Bebek Oyuncakları

14 Şubat 2010 Pazar |


Chicco Ergo Gym Serisi

Chicco’nun ergonomik uzmanlarının işbirliği ile geliştirdiği Ergo Gym Serisi bebeğin fiziksel yapısını geliştiren özel ürünler sunuyor.


Chicco’nun ergonomik uzmanlarının işbirliği ile geliştirdiği bir projenin ürünü olan Ergo Gym Serisi, bebeğin fizyolojik yapısına önem veren, bebeğin fiziksel yapısını ve çevresindeki nesnelerle etkileşimini geliştiren özel ürünler sunmaktadır.



Chicco Egzersiz Oyuncakları İlk Adımlar
Modern ergonomik ayarlama sistemi sayesinde, oyuncağı çocuğun fiziksel yapısına ve hareket yeteneklerine uyarlamak, çocuğun duruşunun her zaman doğal ve doğru olmasına destek vermek, aynı zamanda görsel ve işitsel uyarıcılara kolayca tepki vermesini sağlamak mümkün olmaktadır.

Ergo Gym Bebek Egzersiz Oyuncağı
Chicco Egzersiz Oyuncağı, ayarlanabilir yapısı sayesinde bebeğin fiziksel yapısını dikkate alarak, büyüme aşamalarına göre 4 farklı oyun pozisyonu sunmaktadır. Ayrıntılı ayarlanma sistemi sayesinde, ürünle farklı konfigürasyonlar yapılara bebeğin fizyolojik gelişimini destekler.



• Doğumdan itibaren, egzersiz ünitesi ile bebek dolgulu zemin üzerinde sırt üstü yatar, panele tutturulmuş 2 çıngırağa dokunarak ışıkları ve melodileri çalıştırır.

• 4 aydan itibaren bebek koltuğu, bebek için rahat bir destek oluşturur. Bebek ayağını hareket ettirerek panele tutturulmuş sallanan 2 nesneye ulaşabilir ve melodileri ve ışıkları çalıştırabilir.

• 6 aydan itibaren aktivite şiltesi sayesinde bebek eğimli pozisyonda yatar, panel üzerindeki aktivitelere ulaşmak için kollarını hareket ettirir.

• 9 aydan itibaren masa ve panel şeklinde kullanılan oyuncak ile yumuşak dolgulu zemine oturan bebek, elektronik panelle eğlenceli oyunlar oynar.

Ergo Gym Bebek İçin Yürüme Oyuncağı
Chicco Bebek İçin Yürüme Oyuncağı, çocuğun ilk adımlarını güvenle atmasına yardımcı olur. Ergonomik ayarlama sistemi sayesinde, çocukların fiziksel yapılarının farklarına göre ayarlanabilen 6 farklı pozisyonda kullanılabilir ve duruşlarının her zaman doğal ve doğru olmasını sağlar. Çocuk adım attıkça ışıklar yanar ve melodiler çalar. Yürüme hızına göre ışıklar artar, melodinin ritmi hızlanır veya yavaşlar.

0 yorum:

Yorum Gönder