Intersport, sömestre tatilinde kayak merkezlerini tercih eden minikler için kayak ayakabıları, snowboard ve bağlamalarda, tatil süresince yüzde 30 indirim avantajı sağlıyor.

Yoğun geçen sınav ve ödev maratonunun ardından sömestre tatili ile soluklanacak olan minik öğrencileri, bu aradan yararlanarak kış sporları ile kendilerini geliştirebilmeleri için güzel bir fırsat bekliyor.



Sporda dünya markalarını tek çatı altında sunan Intersport, Elan, Tecno Pro, Nordica, Salomon ve Atomic’in çocuklara yönelik kayak malzemelerinde yüzde 30 indirim avantajı sunuyor. Intersport’un yarıyıl indirimi, çocuklar için ayakkabı, bağlama ve kayağın yanı sıra Elan ve Crazy Creek markalı snowboardlarda da geçerlilik taşıyor.

Intersport’un Türkiye genelinde hizmet verdiği 23 mağazasında kayak malzemelerinin yanı sıra tekstil ürünlerine de yer veriliyor. Çocukların en sevdikleri çizgi film kahramanlarını kayak montlarına ve pantolonlarına taşıyan ürünler, minik kayakçılardan ilgi görüyor. Çocukların renkli dünyasını yansıtan tekstil ürünlerinde nefes alan ve bol kesimli modellere yer veriliyor. Fosforlu detayların yer verildiği koleksiyon, çocukları kaybolma riskine karşın daha görünür kılarken, karın beyaz örtüsüne de renk getiriyor. Intersport mağazalarında, kayak tekstil ürünleri arasında ise Daysee, O’Neill, Spider, Mc Kinley markaları yer alıyor.
bilgi için: ülkü erdem
departman medya iletişim/ 216 482 22 33
intersport@departmanmedya.com

0 yorum:

Yorum Gönder