Kız Çocukları İçin Külotlu Çoraplar

28 Aralık 2009 Pazartesi |


Penti'den çocuklar için sevimli ve kullanışlı külotlu çorap modelleri . Bu sene tanıtımlarını Hadise ile yapan Penti iyi bir çıkış yakalamaya çalışıyor .

Kız çocuklarının gerek günlük hayatta gerek ise okul hayatında kullabilecekleri cıvıl cıvıl çoraplar.






Çocuklar için okul çantaları

19 Aralık 2009 Cumartesi |

Çocuklar için bir çok ürünü koleksiyonlarında bulabileceğiniz Benetton ; çocuk çantalarınada önem veriyor ve çocukları düşünüyor.

Çocukların okuldaki en iyi arkadaşları çantalar ; okulla giderken kitap defter kalem ve ya yiyeceklerini doldurdukları çantalar en büyük yardımcıları sanırım .Okul çantaları hem kullnışlı hem kullanımı kolay ve özellikli olmalı ve çocuklar rahat etmeli.


Aşağıda Benetton okul çantası koleksiyonundan örnekler görüyorsunuz ; sadece çantalar değil kalemlikler , aksesuarlar yani okula giden her çocuğun her öğrencinin işine yarayacak gereçler Benetton Çocuk'da sizleri bekliyor.








Seyahet srıasında herşeyimizi bavullara çantalara doldururuz ; eğer çocuklarınız ile tatile geziye yada seyahate çıkarken onlar içinde ayrı bir çanta almak isterseniz Benetton çocuk koleksiyonlarına bakabilirsiniz.


Çocuklar için özel seyahet çantaları hem kız hem erkek çocukları ile renk renk çanta modelleri.








Çocuklar için oto koltuksuz araba

Otomobil keyfi seven çocuklar Joker sayesinde arabadan inmek istemeyecek...




Haziran 2010 tarihi itibari ile trafik yönetmeliğine göre uygulamaya başlayacak olan "Otomobillerde çocuklar için güvenlik koltuklarının yasal zorunluluk haline getiriliyor" kanunu sebebi ile çocuklarımızın güvenliği konusunda önemli bir adım atmış oluyoruz.
Bugüne kadar otomobillerde çocuklar için güvenlik koltuklarının yasal zorunluluk olmadığı Türkiye'de ne yazık ki her yıl trafik kazalarında ölen çocukların oranı yüzde 46'yı buluyor. Türkiye, bu oranla çocuk koltuğunun 1993 yılından beri yasalarla zorunlu tutulduğu Avrupa'yı 20'ye katlar durumda.
Önümüzdeki yıl içerisinde yasal zorunlulukla her otomobilde olması zorunlu hale getirilen çocuk koltuklarının birbirinden konforlu modellerini çok özel fiyatlarla satışa sunan Joker , hem çocuklarımızın hayatını trafikte hiçe sayma hususunda üzerine düşeni yapıyor, hem de çocukların otomobil keyfine renk katıyor.
Rahatına düşkün bebeklerin ve ailelerin vazgeçemediği marka olan Joker de 11 yaşa kadar tasarlanan Bebe Confort ve diğer seçkin marka araba koltukları çok özel fiyatlarla satışa sunuluyor.


Calvin Klein Çocuk

16 Aralık 2009 Çarşamba |

“Çocuk olmak varmış” dedirten tasarımlarıyla Calvin Klein Kids Türkiye’de


Calvin Klein Çocuk
’un 2009-2010 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun “şehir”li çizgileri çocuklar için renkli alternatifler sunuyor.

Calvin Klein Türkiye, CK Jeans, CK Calvin Klein ve CK Accesories koleksiyonlarından sonra şimdi de CK Kids’i küçük moda takipçileriyle buluşturmaya başladı.



Calvin Klein Kids koleksiyonu bu sezon şehir hayatından esinlenerek oluşturulmuş. Kolej yıllarına göndermeler de yapan koleksiyon hem eğlenceli hem de günlük kullanıma uygun temalarla birleştirilmiş. Boya paletinden fışkırmış gibi görünen renkler, hafif ama sıcacık tutan kumaşlar, şeritler, ekoseler ve tabi Calvin Klein meşhur logolu tasarımları koleksiyonda göze çarpanlar arasında yer alıyor.




2009-2010 sonbahar-kış sezonunda yetişkinler için moda olan çizgiler CK Kids koleksiyonunda da karşımıza çıkıyor. 80’li yılların esintileri, özellikle küçük hanımlara yönelik tasarımlarda kendini hissettiriyor. Parlak kumaşlar, suni kürkler, angora elbiseler ve geniş paça jeanler ile bu kış sokaklar cıvıl cıvıl olacağa benziyor. Küçük beyler içinse özellikle kolejli çizgiler son derece çarpıcı: Şeritli süveterler, ekose gömlekler, kapüşonlu sweatshirtler ve anoraklar ile zevkli ve kullanışlı alternatifler oluşturulmuş.



0-14 yaş arasındaki çocuklarınız için iç giyim, dış giyim ve aksesuar ihtiyaçlarını bulabileceğiniz Calvin Klein Çocuk Koleksiyonu Harvey Nichols ve Calvin Klein mağazalarında sizleri bekliyor.


Küçük yüzücüler büyükleri imrendirecek özel bir koleksiyona kavuşuyor.
ARENA’nın Mattel ile yaptığı lisans anlaşması doğrultusunda hazırladığı Barbie ve Hot Wheels Koleksiyonları ile çocuklar bu kış sudan çıkmak istemeyecek.

Çocukların fiziksel gelişimi için en önemli sporlardan olan yüzme, Barbie ve Hot Wheels ile daha keyifli oluyor. Mattel ile lisans anlaşması yapan ARENA, yarattığı yeniliklerle elli yıldır zirvede yer alan Barbie ve hız, güç, performans simgesi olan Hot Wheels arabalarını küçük yüzücülerle buluşturuyor.
ARENA, klora karşı dayanıklı, yüksek esneklik sağlayan ve suda maksimum rahatlık hissi veren yumuşak kumaşları ile küçük yüzücülerin havuz maceralarını Barbie ve Hot Wheels Koleksiyonu ile renklendiriyor. Çocuklar kendilerine özel hazırlanan koleksiyon ile yüzmeyi daha çok severken, fiziksel gelişimleri için de büyük kulaçlar atacak.

3-10 yaş arasındaki çocuklar için hazırlanan ARENA Barbie ve Hot Wheels Koleksiyonu’nda yüzücü mayosu, havlu, terlik, yüzücü gözlüğü, bone ve çanta yer alıyor. ARENA Barbie ve Hot Wheels Koleksiyonu’nda yer alan ürünler tüm Sportive, Boyner Jr, Intersport ve Armağan Oyuncak Mağazaları’nda çocukların beğenisine sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi için:
Haber Atölyesi / Zübeyde Turgut / 0216 463 07 92 / 0533 953 78 57


Eğer çocuğunuz gözlük kullanıyorsa Benetton çocuk koleksiyonlarında yer alan bu sevimli gözlük çerçeveleri dikkatinizi çekebilir.

Rengarenk gözlük çevçeveleri ile çocuklar için gözlük kullanmak dah eğlenceli ale gelebilir.






Nike Çocuk Koşu Ayakkabıları

12 Aralık 2009 Cumartesi |


Çocuklarınız için koşu ayakkabıları Nike kalitesinde . Dünyaca ünlü spor giyim markası Nike yetişkinler kadar çocuklar içinde koleksiyonalrında güzel ve şık ürünelere yer veriyor tabi Nike dediğimizde aklımıza teknoloji geliyor .

Nike'ın ürünlerini teknoloji ile birleştirmesi onları daha bir kullanılabilir kılıyor .Spor yapmayı seven çocuklar için Nike Çocuk koleksiyonundan koşu ayakkabıları seçtim hepsi birbirinden güzel , fiyatlarıda hemen resimlerin köşesinde yazıyor.








Oyuncak ve çocuk birbirini tamamlayan iki güzel kavram çocuksuz oyuncak oyuncaksız çocuk olmasın.

İkea çocuk koleksiyonlarında yani çocuk oyuncak bölümünde bu güzel ve sevimli maskot oyuncaklar var gayet şirin benzer bir çok oyuncak modelide var tabiki ben bazılarını seçtim sizin için.


FABLER GRODA

yumuşak oyuncak
Fiyatı : 6,95

Malzeme

Beden: %100 polyester
Kıyafetler: %100 pamuk
Dolgu maddesi: Polyester fiber


Oyuncakların hangi madellerden yapılıdığı neler içerdiğide çocuk sağlığı için önemli bir ayrıntı bence yani sağlıklı oyuncaklar seçmenizi öneririm.


FABLER KO

yumuşak oyuncak

siyah/beyaz 40 cm

14,95 TL

Yararlı Bilgiler

Yumuşak oyuncakların hepsine sarılmak, onlarla avunmak ve dinlemek ve onlarla daha çok oyuna düşkün olmak ve yaramazlık. Ayrıca, onlar emniyet ve güvenlik için test edildiler.

Diesel Çocuk

7 Aralık 2009 Pazartesi |


Hazır giyim sektöründe tarzı ile fark yaratan markalardan biris olan Diesel çocuk koleksiyonları ilede bu iddasını sürdüyor diyebiliriz yarının çocukları gibi bir concept görüyoruz fotoğraflarda ve zaten bu Diesel'in bir çeşit reklam şeklidir gelecekden günümüze gibi.

Çocuklarınız için farklı ve güzel elbiseleri,pantolonlar,montlar,ceketler,ayakkabılar arıyorsanız Diesel Çocuk koleksiyonlarına göz atabilirsiniz.








Doğum Günü Kostümleri

4 Aralık 2009 Cuma |


Kostümler ile hayalinizdeki kahraman gibi gözkümek ne kadar da hoş değilmi. Çocuklarınız ve bebekleriniz için biribirinden sevimli kostüm modelleri ; denizci,prenses,noel baba,çeşitli kahramanlar ,hayvan karakterleri ve birbirinden güzel çocuk ve bebek kostümleri.

Kostümler ; doğum günlerinde , yılbaşı yada özel günlerde çocuklarınız için eğlence kaynağı olaabilir ve onu çok çok sevimli bir hala sokabilir.

Bu kostümlerin fiyatları nedir derseniz o konuda çok fikrim yok yurt dışındaki bir kostüm sitesinden sizlere bir önfikir olsun diye taşıdm buraya umaırmbeğenirsiniz.








Kostümler - Örnek Kostümler
Yılbaşı Kız Çocuk Kıyafetleri
Bebek ve Çocuk Kostümleri


Anne ve babaların
bebeklerini daha sevimli daha tatlı görebilecekleri çok şık el örgüsü el emeği hırkalar , patikler , yelekler ve her çeşit el örgüsü modelleri.



Siparişlerinizi msn üzerinden verebilirsiniz ; modavetrend@hotmail.com.

Aşağıda gördüğünüz tüm ürünlerin fiyatları takım olarak
15Tl dir .

El örmesi özel istekleriniz var ise bunlarıda msn üzerinden bildirebilirsiniz.